Priser

Dette er en avtalehjemmel hvor pasienter kun betaler vanlig egenandel for konsultasjon.

Vi har i tillegg utvalgte gode produkter mot tørre øyne.

Øyedråper

Theloz duo – 199,-

Thealoz Duo – Thealoz Duo er en ny klasse øyedråper for behandling av tørre og skadde øyne. Produktet er en unik kombinasjon av trehalos og natriumhyaluroante for beskyttelse av hornhinnen ved tørre øyne.

Hylo Dual Intense – 275,-

Hylo dual intense – Intensint og langtidsvirkende dråper for smøring av vedvarende og alvorlig tørre øyne og irriterte øyne. Inneholder høy konsentrasjon av hyaluronsyre 2mg/ml og ektoin 20 mg/ml som gir langvarig lindring av inflammatoriske symptomer som tørrhet, svie og rennende øyne. Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen. De viktigste egenskapene til hyaluronsyren er at den smører og binder vann.

Blephaclean – 119,-

Blephaclean – Blephaclean er utviklet for daglig rengjøring av øyelokk og huden rundt øynene ved ulike øyelidelser som for eksempel øyekatarr (bakteriell konjunktivitt), blefaritt (øyelokksbetennelse), øyeallergi og meibomsk kjerteldysfunksjon ved tørre øyne (MGD). Blephaclean er utviklet for dalig rengjøring av øyelokk og huden rundt øynene.

Blephademodex – 299,-

Blephademodex – Ved hjelp av Blephademodes behandles demodexinfeksjonen i øyelokkene. Våtserviettene inneholder det mest aktive ekstraktet i tea tree oil i tillegg til fuktighetsgivende hyaluronsyre. Dette gir en effektiv og samtidig mild behandling av demodexbetennelse.

Blephacura – 169,-

Blepacura maske – Øyemaske til lindrende kjøle- og varmebehandling. Kan brukes både varm og kald og gir effektiv lindring gjennom varme eller kulde. Omslaget kan brukes igjen og igjen ved for eksempel tørre øyne, hodepine, trette øyne og hovne øyne. Holder seg myk også når den er kald.

  • Send oss en forespørsel så svarer vi på dine spørsmål så snart som mulig.